Wat zeggen klanten over ons?
4.6 67 beoordelingen

WoodWatch review

Wat zeggen klanten over onze houten horloges en over onze service? Op deze pagina vind je alle WoodWatch reviews! Al deze WoodWatch beoordelingen zijn geplaatst door klanten die via onze webshop een houten WoodWatch horloge hebben besteld. Na bestelling krijgen onze klanten de mogelijkheid om via Trusted Shops een WoodWatch review te plaatsen.

Zelf een WoodWatch review schrijven

Heb je zelf een houten horloge bij WoodWatch besteld? Dan krijg je na ontvangst van je bestelling automatisch bericht over het plaatsen van een WoodWatch review. Heb je een klacht of suggesties voor verbetering van onze service? Neem dan gerust contact met ons op!

06-04-2017

Het is zoals ik het verwacht heb, snelle service, prima site en tot nu toe een dergelijk product. Jammer dat ik niet veel over het onderhoud van het horloge kan vinden

05-04-2017

100 punten

04-04-2017

Goede levering en goed product

03-04-2017

Nog geen gebruik gemaakt van service van het bedrijf

03-04-2017

Gewoon ” Perfect “

03-04-2017

Prachtig horloge. Goeie en snelle service toen ik wat hulp nodig had.

02-04-2017

Perfect

01-04-2017

Top Levering ok Superwatch

31-03-2017

Pakketje kwam door de brievenbus en was niet erg goed ingepakt, terwijl het wel een product was van 130 euro vond ik dar er niet goed mee om was gegaan. Viel op de deurmat terwijl er verder geen bescherming omheen zat alleen een doosje geen bubbeltjesplastic niks. Verder wel snelle levering en goed product, zeer tevreden mee

28-03-2017

Er stond op de site dat als je voor 17u besteld dat je de volgende dag je bestelling binnen krijgt. Dit is helaas niet waargemaakt en dat vond ik erg jammer want het was een cadeautje wat ik ook de volgende dag het liefst had gewild. Verder was dit product goed (Oeklee) ook al viel de kleur ook donkerder uit. De vorige die ik had besteld en teruggebracht (Groen sandelhout) die viel niet goed uit.

27-03-2017

Snelle afhandeling. Ik heb ontvangen wat ik verwachtte.

27-03-2017

Het horloge werd zeer snel in een mooie verpakkign geleverd.
Toen bleek dat ik zelf het bandje niet kon kliner maken kon ik het gratis opsturen, werd dat gratis voor me gedaan en weer thuis geleverd.
Top service

21-03-2017

Mooi horloge. Mooi product

21-03-2017

Top

20-03-2017

Het pakketje kwam keurig op de afgesproken dag binnen. Onopvallend verpakt. Prima.

15-03-2017

Blij

14-03-2017

Alles ok